Kosten

SloopwerkAls je asbest in je woning hebt of als je een huis wilt gaan verbouwen waar asbest gebruikt wordt dan is het natuurlijk goed om te kijken wat er mogelijk is. Je wilt natuurlijk graag de kosten weten. Graag geven we je een aantal voorbeelden van de tarieven. Het is echter verstandig om altijd een offerte op maat op te vragen bij meerdere asbestverwijderaars.

Enkele voorbeelden

Graag geven we je een paar voorbeelden van de kosten voor het verwijderen van asbest en is slechts bedoeld als richtlijn en indicatie. Het verwijderen van:

  • een ruimte van 35 m2 kost tussen de €750 euro en €1000 euro
  • twee ruimtes van 40 m2 kost tussen de €850 euro en €1150 euro
  • twee ruimtes van 70 m2 kost tussen de €1550 euro en €1900 euro
  • drie ruimtes van 50 m2 kost tussen de €1050 euro en €1500 euro

Voor het verwijderen van golfplaten met asbest gelden andere (meestal lagere) tarieven.

De exacte kosten opvragen?

Door offertes op te vragen is het mogelijk om de werkzaamheden voor een scherpe prijs uit te laten voeren. Natuurlijk is het ook belangrijk om de werkzaamheden volgens de Nederlandse en Europese wetgeving uit te laten voeren. Maar ook is het belangrijk om niet te veel te betalen.

Subsidieregeling asbest. Indien je wilt weten of er een subsidie op asbest is kun je ook deze website raadplegen: www.asbest-subsidies.nl/subsidie


Meerdere asbestbedrijven vergelijken?

Het is raadzaam om in contact te komen met meerdere asbestbedrijven om een beeld te krijgen van wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Dat kan met onze offerte service. Gratis en vrijblijvend.


Bekijk ook…

> Asbestos
> Asbestinventarisatie
> Asbest verwijderen
> Offertes

Externe bronnen:
Kosten asbest verwijderen